Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Grupare criminală anihilată de polițiști: Iată ce făceau indivizii – Video

© Photo : Inspectoratul General al Polițieipoliţie, grupare, criminal, полиция групировка
poliţie, grupare, criminal, полиция групировка  - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți indivizi periculoși s-au îmbogățit în urma unor activități ilegale.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Oamenii legii au anihilat o grupare criminală specializată în comercializarea drogurilor de tip marijuană și stupefiante sintetice.

Мужчина в наручниках после задержания полицией  - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Iată ce făcea în Moldova o grupare criminală dirijată din penitenciare

Angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii de urmărire penală  DGUP și  procurorii PCCOCS reținuți cinci bărbați cu vârsta cuprinsă între 32 și 49 de ani, originari din raionul Ceadîr-Lunga. Unii membri ai grupării criminale au fost anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.

Învinuiții  cultivau plantele de cânepă,  iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor. În procesul documentării, s-a stabilit că un gram de marijuană era comercializată la prețul de 100 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 5 kilograme de marijuană, droguri sintetice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din comercializarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Incredibil: Iată ce făcea în Moldova o grupare criminală dirijată din penitenciare>>>

Învinuiții se află în arest preventiv. Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0