Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PD pregătește un anunț bombă pentru ziua de 13 noiembrie

© Sputnik / Miroslav RotariДемократическая партия Молдовы ПДМ
Демократическая партия Молдовы ПДМ  - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre vicepreședinții Partidului Democrat din Moldova a anunțat că după ședința săptămânală de marți formațiunea va veni cu ”un anunț foarte interesant”.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. Partidul Democrat, formațiune care se află la guvernare în Republica Moldova, pregătește pentru ziua de mâine, 13 noiembrie, un anunț care va fi o mare surpriză pentru societate.

Местные выборы - Sputnik Moldova
Exclusiv: Cum vor candida greii din PD la alegerile parlamentare din 2019

Anunțul ”foarte interesant” va fi făcut după ședința săptămânală de marți, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu, unul dintre vicepreședinții Partidului Democrat.

Candu a făcut această declarație la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a spus la un briefing că după ședința de marți PD ar putea veni cu unele informații foarte interesante.   

”Să fiți răbdători până săptămâna viitoare. Deoarece săptămâna viitoare s-ar putea să fie unele anunțuri foarte interesante după ședința de marți de la partid. Asta e ce vă pot garanta”, a declarat Candu.

Tradițional, în zilele de marți, membrii Partidului Democrat se întrunesc în ședință de lucru, unde analizează situația la zi și stabilesc acțiunile pentru următoarea perioadă. După fiecare ședință, conducerea PD anunță presa despre deciziile care au fost luate.

Timp de două săptămâni însă membrii PD nu s-au întrunit în ședințele săptămânale sau cel puțin nu au ieșit marți, tradițional, la conferințele de presă.

La 21 octombrie, PD a desfășurat marea adunare națională la care și-a stabilit principiile care vor sta la baza programului său politic în următorii ani.

Fluxul de știri
0