Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bătaie ca în filme într-un local din Capitală: Un bărbat a ajuns la spital

Abonare
Doi bărbați și-au împărțit pumni într-un local din Capitală.

CHIȘINĂU, 10 nov - Sputnik. Un barbat de 44 de ani a ajuns aseară la spital dupa ce a fost bătut de un cetațen străin. Incidentul a avut loc într-un local din sectorul centru al Capitalei. În acest caz a fost inițiată o anchetă. 

Tren - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
La un pas de moarte: Și-a prins capul între tren și peronul gării - Video

Potrivit poliției, bătaia s-a început în jurul orei 22:00. Cei doi indivizi se aflau într-un local din sectorul centru al Capitalei.  La un moment dat între cei doi s-a iscat un conflict. 

Bărbatul care nu este originar din țara noastră, de 33 de ani, la luat la pumni pe moldoveanul de 45 de ani. Oamenii care se aflau în local au chemat imediat Poliția, iar bărbatul din țara noastră a fost transportat de urgență la spital. 

Oamenii legii au stabilit că cei doi erau în conflict de mai mult timp. Cetățeanul străin a fost imediat reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Centru pentru audieri suplimentare.

În funcție de leziunile corporale cu care s-a ales victima, bănuitul urmează să fie tras la răspundere conform legislației. Poliția investighează toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. 

Fluxul de știri
0