Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

La un pas de moarte: Și-a prins capul între tren și peronul gării - Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
După o bătaie la gara Libertad din Merlo, Argentina, un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a împiedicat la ieșirea din vagon și a căzut în afara peronului. Capul său a fost prins între tren și platformă, martorii și pompierii și-au combinat eforturile pentru a-i salva viața nefericitului, informează ziarul britanic The Daily Mail.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Scena a avut loc la stația Libertad din Merlo, Argentina, când un vânzător ambulant, în vârstă de 20 de ani, Jose Alejandro Centurion, s-a aflat blocat între vagon și peron, scrie Sputnik France, cu referire la cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit surselor media locale, el s-a împiedicat și a căzut în timp ce ieșea din tren după o dispută cu un alt pasager. Poliția a mai spus că a acesta era sub influența alcoolului.

În înregistrarea video filmată de un martor vedem cum pompierii și niște trecători au reușit să îl salveze pe tânăr.

Pompierii au mărit distanța dintre platforma trenului cu un instrument special și, de asemenea, au cerut martorilor să împingă vagonul. Între timp, un pompier stătea sub bărbat, în timp ce altul îl ținea de gât pentru a-l proteja de leziuni mai grave.

În cele din urmă, totul s-a terminat, iar departamentul de pompieri a reușit să salveze viața tânărului vânzător.

Fluxul de știri
0