Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat și-a pus capăt zilelor: Mesajul emoționant pe care l-a lăsat - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția
Poliția  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pus capăt zilelor într-o pădure din apropierea orașului Bălți.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Un bărbat  a fost găsit fără suflare într-o pădure în apropierea gării din Bălți. Potrivit Poliției, acesta și-ar fi pus capăt zilelor prin strangulare.  Deocamdată polițiștii nu au reușit să afle identitatea bărbatului, întrucât nu avea la el niciun act de identitate.  

Închisoare - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: I-a făcut asta unei femei, iar acum va sta la răcoare câteva decenii

Oamenii legii au găsit un bilețel în care scria că numele bărbatului ar fi Copeica Ion Andrei, dar se pare că este o identitate falsă întrucât nu a fost găsit acest nume în baza de date a poliției. În bilețel bărbatul a mai scris că a recurs la acest gest pentru că nu are un loc stabil de trai.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției din Bălți, Eugenia Molceanov, bărbatul nu avea semne că ar fi om al străzii. Acesta era îmbrăcat îngrijit, în haine de culoare verde. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit cu trei săptămâni în urmă.

Un bărbat și-a violat vecina și a strangulat-o: Motivul este halucinant>>>

Acum, polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili identitatea acestuia. Potrivit IP Bălți, bărbatul avea în jur de 55 - 60 de ani. Cei care dețin informații care pot ajuta la identificarea bărbatului sunt rugați să anunțe poliția.

Fluxul de știri
0