Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Groaznic: I-a făcut asta unei femei, iar acum va sta la răcoare câteva decenii

© Sputnik / Мирослав РотарьÎnchisoare - Imagine Simbol
Închisoare - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ a fost condamnat la ani grei de pușcărie pentru ceea ce a făcut cu o femeie.

CHIȘINĂU, 22 oct — Sputnik. Locuitorul comunei Tohatin, care în primăvara acestui an a ucis o femeie din satul Coloniţa, a fost condamnat la 30 de ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Reținere - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: Vezi ce a făcut un cuplu din Capitală și pentru ce a fost condamnat

Individul a fost condamnat pentru trei capete de acuzare — furt, acţiuni violente cu caracter sexual şi omorul intenţionat al unei femei.

Cadavrul victimei a fost depistat pe 30 mai 2018, în fâşia forestieră din satul Coloniţa, după ce Poliția fusese alertată în legătură cu dispariţia victimei.

Oamenii legii au identificat presupusul autor al crimei. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al comunei Tohatin, în vârstă de 28 de ani.

Potrivit procurorilor, între victimă și ucigaș s-ar fi iscat o ceartă, deoarece victima ar fi respins dorințele perverse ale inculpatului.

Astfel, fiind în stare de ebrietate, individul a agresat sexual victima, a asfixiat-o, după care i-a sustras telefonul mobil şi a plecat.

Un bărbat și-a violat vecina și a strangulat-o: Motivul este halucinant>>>

Învinuitul, anterior condamnat pentru tentativă de viol, şi-a recunoscut integral vina.

Sentinţa este cu drept de atac.

Fluxul de știri
0