Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Federația Rusă a reacționat la neacceptarea businessmanilor ruși la forumul de la Davos

CC0 / Pixabay / Forum economic - Imagine Simbol
Forum economic - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Forumul de la Davos „lovește în propria temelie” prin refuzul acceptării participării oamenilor de afaceri ruși la eveniment.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Forumul economic de la Davos lovește în propria temelie atunci când refuză participarea unor oameni de afaceri precum Andrei Kostin, Viktor Vekselber și Oleg Deripaska, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

“Deripaska, Kostin și Vekselberg au devenit ceea ce sunt nu datorită forumului, ci forumul de la Davos a devenit un forum de la Davos datorită unor astfel de oameni de afaceri. Iată de ce, respingând astfel de antreprenori, forumul lovește în propria temelie”, a spus el.

Заместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Rusia
Peskov: Impunerea blocadei asupra unor astfel de țări ca Rusia este imposibilă

De asemenea, Peskov a menționat că străinii interesați de mediul de afaceri din Rusia vor putea vizita oricând Rusia în cadrul forumurilor organizate acolo, pentru a stabili niște contacte.

“La Moscova sunt organizate o multitudine de forumuri interesante cu o reprezentare internațională destul de largă. O parte din aceste reuniuni, apropo, sunt organizare de antreprenorii vizați. Iată de ce toți cei interesați vor putea veni oricând în Rusia, vom fi bucuroși să-i vedem aici”, a concluzionat Peskov.

Forumul mondial economic de la Davos se va desfășura între 22 și 25 ianuarie 2019. Anterior, publicația Financial Times a anunțat, făcând referire la doi experți, că oamenilor de afaceri Oleg Deripaska și Viktor Vakselberg, precum și șeful VTB Bank, Andrei Kostin, le-a fost refuzată solicitarea de a participa la sesiunile forumului. Organizatorii forumului au refuzat să comenteze această informație.

Fluxul de știri
0