Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Impunerea blocadei asupra unor astfel de țări ca Rusia este imposibilă

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaЗаместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Заместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Abonare
Politica sancțiunilor întreprinsă de Occident în raport cu Rusia nu corespunde așteptărilor contribuabililor din țările care au impus astfel de restricții comercial-economice.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. O adevărată blocadă față de astfel de state precum Rusia, este imposibilă, și nici nu a existat, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, informează RIA Novosti.

„Impunerea unei adevărate blocade față de astfel de state precum Rusia, state cu impact în sistemul relațiilor diplomatice și politico-diplomatice internaționale, este imposibilă și nici nu a existat. Dar, evident, interesele economice, mai devreme sau mai târziu, vor prevala asupra presiunilor politice”, a declarat Peskov în marja Forumului Economic Internațional de la Sanct Petersburg.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon va întreprinde o vizită oficială la Sankt-Petersburg - detalii

Potrivit lui Peskov, atunci când anumite capitale recurg la sancțiuni față de Rusia, este evident că mediile de afaceri, adică principalii contribuabili pe seama cărora se ține statul, nu sunt încântate de aceste sancțiuni, deoarece ele contravin intereselor lor personale.

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg din acest an se desfășoară în perioada 24 — 26 mai. AIȘ „Rossia segodnea", în calitate de partener informațional al Forumului, relatează pe site-ul său despre evenimentele cheie care au loc în cadrul evenimentului.

Fluxul de știri
0