Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gest disperat al unei tinere aflate în izolator: Polițiștii au fost șocați

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaCameră de închisoare, izolator de anchetă
Cameră de închisoare, izolator de anchetă - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără de 19 ani a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a fost reținută de polițiști pentru comercializarea drogurilor.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. O tânără de 19 ani a vrut să se sinucidă în izolatorul Poliției, încercând să se stranguleze cu o pereche de colanți.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Deținutul care a încercat să evadeze din penitenciar s-a sinucis

Asta după ce fata a fost reținută și plasată în izolatorul de detenție provizoriu a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 21:45. Tânăra a fost reținută pentru comercializarea drogurilor. Într-un minut de neatenție a oamenilor legii, fata și-a scos colanții și a încercat să se stranguleze. Poliția a reacționat imediat, iar tânăra nu a avut de suferit.

”Oamenii legii au chemat o ambulanță care i-a oferit asistență medicală fetei. Aceasta se află acum în afara oricărui pericol și nu a fost nevoie să fie internată în spital. Tânăra se află acum în izolator”, a declarat Natalia Stati  pentru Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0