Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deținutul care a încercat să evadeze din penitenciar s-a sinucis

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Deținutul în vârstă de 49 de ani nu avea semne de moarte violentă. Despre constatarea decesului, administraţia penitenciarului a anunţat Inspectoratul de Poliţie din Leova, organele de procuraturii, Oficiul Avocatului Poporului și rudele condamnatului.

CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Deținutul de la închisoarea din Leova, care a încercat miercuri seara să evadeze din penitenciar, s-a spânzurat în celulă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat în această dimineață de gardieni în timpul controlului de rutină.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Alertă la o închisoare din țară. Un gardian a fost nevoit să împuște din arma din dotare

Deținutul în vârstă de 49 de ani nu avea semne de moarte violentă. Autoritățile penitenciarului au chemat medicii de la salvare, care au desfășurat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Despre constatarea decesului, administraţia penitenciarului a anunţat Inspectoratul de Poliţie din Leova, organele de procuraturii, Oficiul Avocatului Poporului și rudele condamnatului.

Administrația Națională a Penitenciarelor a iniţiat o anchetă internă, pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Miercuri seara, deținutul a încercat să evadeze din penitenciar. Acesta a fost observat de un gardian în timp ce se pregătea să sară gardul de protecție. 


Fluxul de știri
0