Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Chișinău va avea loc Forumul de afaceri Moldova– Rusia

© Sputnik / OsmatescoФлаги Молдовы и РФ
Флаги Молдовы и РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și la el vor participa agenți economici din țara noastră și Rusia.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Miercuri, 7 noiembrie, la Chișinău va avea loc Forumul de afaceri Moldova– Rusia. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Борис Титов. Архивное фото - Sputnik Moldova
Moldova poate fi o platformă pentru cucerirea pieței din UE de către investitorii ruși

La forum și-au anunțat participarea 35 de agenți economici din țara noastră și 4 companii din regiunea Sverdlovsk, Federația Rusă. Agenții economici ruși își vor prezenta specificul activității și vor face un schimb de experiență cu întreprinderile participante din Republica Moldova, din domeniul agroalimentar, construcții, servicii.

În cadrul reuniunii vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde agenții economici din Moldova vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici din regiunea Sverdlovsk, Federația Rusă.

Forumul de afaceri Moldova– Rusia va începe la ora 12.00.

Fluxul de știri
0