Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Natalia Proca a dezvăluit câți bani investesc interpreții autohtoni pentru a lansa o piesă

© Sputnik / OsmatescoNatalia Proca
Natalia Proca - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, interpreta de muzică populară, Natalia Proca, a declarat că pentru a întreține o carieră de succes în domeniul muzical artiștii suportă niște cheltuieli enorme. Interpreții trebuie să investească sute sau chiar mii de euro pentru ca produsul artistic să fie cu adevărat unul calitativ.
Natalia Proca a dezvăluit câți bani investesc interpreții autohtoni pentru a lansa o piesă

Natalia Proca este de părere că palmaresul unui artist trebuie să conțină compoziții ce surprind senzații și ajung la inimile publicului. Totodată, pentru interpretă nu contează atât cantitatea, cât calitatea produselor muzicale. Interpreta a povestit în detalii câți bani investesc artiștii autohtoni pentru lansarea unei melodii.

"O melodie cu text costă cel puțin 200 de euro. Un aranjament bun costă 400-500 de euro. Pentru imprimare sunt necesari 200-300 de euro, în funcție de studioul ales. Pentru o imagine video interpretul trebuie să scoată din buzunar cel puțin o mie de euro. Astfel, ajungem la faptul că un singur cântec costă 2000-3000 de euro", a precizat interpreta de muzică populară.

În primăvara acestui an, Natalia Proca a lansat o piesă stilizată "Bade inima ți-o dau", iar la sfârșitul verii a lansat o altă melodie de muzică populară în amintirea tatălui său. Mai mult decât atât, interpreta pregătește o altă surpriză muzicală, despre care a dezvăluit câteva detalii.

"Cântecul "Moldova, inima mea" este o melodie patriotică despre oamenii frumoși din țara noastră. Sunt sigură că va ajunge o piesă de top", a conchis interpreta.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0