Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cu ce se vor ocupa astăzi deputații la ședința Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 27.09.2018
Заседание Парламента 27.09.2018 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. Deputații de la Chișinău se întrunesc astăzi în cadrul ședinței plenare săptămânale. Parlamentul urmează să ratifice Protocolul adițional dintre Republica Moldova și Croația cu privire la amendamentele introduse în Acordul bilateral privind promovarea și protejarea investițiilor.

Заседание Парламента 27.09.2018  - Sputnik Moldova
Politică
Zi fierbinte în Parlamentul de la Chișinău, deputații modifică mai multe legi

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la Curtea Constituțională, Legea instituțiilor financiare, Legea privind funcționarul public cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului fiscal și Codului penal.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectele de lege cu privire la parcurile științifico-tehnologice și incubatoarele de inovare și cu privire la răspunderea și cerințele de asigurare a operatorilor aerieni și a operatorilor de aeronave.

 

Fluxul de știri
0