Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zi fierbinte în Parlamentul de la Chișinău, deputații modifică mai multe legi

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 27.09.2018
Заседание Парламента 27.09.2018  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 25 octombrie – 2 noiembrie.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se convoacă astăzi în ședință plenară, începând cu ora 10.00.

Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 25 octombrie – 2 noiembrie.

уличные торговцы - Sputnik Moldova
Societate
Nu vom mai fi fraieriți la piață și în magazine. Ce au schimbat deputații

Parlamentul urmează să ratifice Acordul dintre Republica Moldova și Suedia cu privire la cooperarea pentru dezvoltare (2018 – 2020), precum și cel privind termenele și condițiile generale ale cooperării pentru dezvoltare între cele două țări.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea drumurilor, Legea apelor, Legea cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat, Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, Codul de procedură penală, Codul de executare, Codul jurisdicției constituționale.

Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Legii privind protecția consumatorilor, Legii privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă, Legii cu privire la Concepția Sistemului informațional automatizat de stat ”Alegeri”.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectele de lege privind procedura notarială și cel al vânătorii și fondului cinegetic.

 

Fluxul de știri
0