Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin, despre viitorul sistemului electoral în Federația Rusă

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul de la Kremlin a precizat în ce albie trebuie să se înscrie perfecționarea mecanismului de exprimare a voinței alegătorilor.

CHIȘINĂU, 31 oct - Sputnik. Președintele Rusiei are convingerea că orice schimbări urmează să consolideze principiile deschiderii și transparenței procesului electoral, transmite RIA Novosti.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Rusia este gata să coopereze cu toți partenerii din Eurasia

Îmbunătățirile sunt „un factor obiectiv pentru un asemenea organism, complex și polivalent, cum este Rusia, el trebuie să se adapteze la creșterea nivelului de cultură politică, la dezvoltarea tehnologiilor moderne, să corespundă cerințelor și așteptărilor societății”, a declarat Putin la ședința consacrată aniversării a 25-a a sistemului electoral din Rusia postsovietică.

Totodată, a menționat președedintele rus, alegerile trebuie să fie libere de orice imixtiune, ”atât pe interior, cât și din afară, din partea altor state”.

Fluxul de știri
0