Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia este gata să coopereze cu toți partenerii din Eurasia

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimii ani, Forumul de la Verona reprezintă singura platformă din UE în cadrul căreia oamenii de afaceri ruși și europeni discută problemele Marii Eurasii.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Rusia este gata să coopereze cu toți partenerii din Eurasia, menționează președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, în mesajul său adresat participanții la Forumul Economic de la Verona, comunică RIA Novosti.

„Tema acestui forum - „Economia încrederii și diplomația businessului, de la Atlantic până la Oceanul Pacific” – este foarte actuală și reflectă cererea crescândă în ceea ce privește cooperarea internațională extinsă în domeniile comercial-economic, financiar, tehnologic, care ar fi liberă de orice restricții, sancțiuni și bariere artificiale”, se spune în mesajul liderului rus, care a fost dat citirii de către președintele „Rosnefti”, Igor Secikin.

Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Rusia
Ministrul rus de Externe: Rusia își restabilește bunele relații cu statele europene

„Partea rusă este gata pentru o interacțiune constructivă cu toți partenerii de pe continentul Eurasiatic. Sunt sigur că discuțiile dumneavoastră vor fi interesante și productive, iar ideile și propunerile pe care le veți prezenta vor fi puse în aplicare”, se mai menționează în document.

În ultimii ani, Forumul de la Verona reprezintă singura platformă din UE în cadrul căreia oamenii de afaceri ruși și cei europeni discută problemele Marii Eurasii.

Tema principală a Forumului din acest an este „Economia încrederii și diplomația businessului de la Atlantic până la Oceanul Pacific”. Participanții vor discuta tendințele de pe piața energetică globală, dezvoltarea infrastructurii și energeticii, inovațiile din agricultură și alte probleme de actualitate.

Agenția de Presă „Rossia segodnia” este partener informațional al Forumului.

Fluxul de știri
0