Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Moldovei, Igor Dodon, și-a început vizita la Moscova - Detalii

© Photo : Facebook / Igor DodonОфициальный визит Президента Республики Молдова в Российскую Федерацию
Официальный визит Президента Республики Молдова в Российскую Федерацию - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Igor Dodon pledează pentru restabilirea parteneriatului strategic cu Rusia.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Astăzi demarează vizita oficială de două zile a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă. În cadrul vizitei, președintele Igor Dodon va purta discuții cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Politică
Oficial: Iată când se va întâlni Igor Dodon cu Vladimir Putin

Igor Dodon împreună cu delegația oficială a Republicii Moldova am depus o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din grădina Aleksandrovski de lângă zidul Kremlinului. 

„Am convingerea că întrevederile preconizate pentru ziua de astăzi și cea de mâine cu conducerea de vârf a Federației Ruse vor contribui la aprofundarea colaborării strategice dintre țările noastre”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit agendei de lucru, președintele Republicii Moldova va avea întrevederi cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, și alți oficiali ruși.

De asemenea, Dodon va ține un discurs în fața studenților de la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov și va avea o întrevedere cu reprezentanții celor mai importante medii de informare din Federația Rusă.

Fluxul de știri
0