Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cel mai neinspirat hoț: Iată ce a furat dintr-o casă în construcție

© Sputnik / Miroslav RotariHoț
Hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a ajuns pe mâna Poliției după ce a furat mai multe materiale de construcție.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Un bărbat de 40 ani din orașul Cricova a fost reținut de ofițerii de investigații ai Direcției de Poliție Chișinău, sectorul Râșcani, fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-o casă în construcție.

Gheorghe Cavcaliuc - Sputnik Moldova
Iată cât poate să cheltuiască statul pentru investigarea unui caz de furt de găini

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 25 octombrie. Polițiștii sectorului Râșcani au fost alertați de proprietar, care a comunicat despre dispariția bunurilor materiale.

 În cadrul investigațiilor demarate, polițiștii au constatat că bănuitul a pătruns pe teren pe timp de noapte și a furat o betonieră, cabluri electrice și alte materiale destinate procesului de construcții, cauzând astfel un prejudiciu în sumă de 15 000 lei.

Până în prezent, forțele de ordine au acumulat probe concludente ce demonstrează vinovăția acestuia. În cadrul acţiunilor de urmărire penală, bănuitul și-a recunoscut vinovăția, declarând că o parte din bunurile sustrase ar fi reușit deja să le vândă, la prețuri simbolice. Bărbatul a mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Hoț minor extrem de periculos, specializat în spargeri de biserici în Capitală – Video>>>

Bănuitul este cercetat penal pentru furt și riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0