Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au vrut să-și trăiască viața pe picior mare: Povestea unor tineri moldoveni– Video

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Patru tineri au fost reținuți pe oamenii legii pentru că comercializau și consumau droguri.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Pe parcursul lunii octombrie, oamenii legii au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în comercializarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a pastilelor Ecstasy.

Конопля, выращенная в частном дворе, cânepă, canabis, narcotice - Sputnik Moldova
Societate
Cuibul narcomanilor: Polițiștii au rămas îngroziți ce au găsit într-un apartament - Video

Patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani, originari din Chișinău și raionul Cantemir, au fost reținuți de oamenii legii. Polițiștii au descoperit că doi dintre ei au fost anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.

Indivizii cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor din municipiului Chișinău. Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control, inclusiv în incinta unor localuri de agrement, unde suspecții vindeau și pastile Ecstasy. O pastilă era comercializată la prețul de 200 – 350 de lei, iar un gram de marijuană hidroponică - la prețul de 100 lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii  au  depistat și ridicat aproximativ un kilogram de marijuană hidroponică, cinci  pastile Ecstasy, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică, precum și două grenadă de luptă model F1.

Îngrozitor: Iată cum arată o speluncă de droguri din Capitală – Video>>>

Valoarea drogurilor confiscate se estimează la  aproximativ 100 000 lei. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, indivizii riscă închisoare de la 7 la 15 ani. De la începutul anului curent,  Poliția a sechestrat peste 40 kilograme de marijuană și peste 50 000 de plante de cânepă.

 

 

Fluxul de știri
0