Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cuibul narcomanilor: Polițiștii au rămas îngroziți ce au găsit într-un apartament - Video

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaКонопля, выращенная в частном дворе, cânepă, canabis, narcotice
Конопля, выращенная в частном дворе, cânepă, canabis, narcotice - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie și un bărbat riscă ani grei de pușcărie după ce poliția a găsit în apartamentul în care locuiau droguri de diferite feluri.

CHIȘINĂU, 17 oct — Sputnik. Polițiștii dat buzna într-un apartament unde era organizată o speluncă de consum de droguri. În luna octombrie polițiștii au documentat activitatea unui bărbat de 43 de ani și a unei femei de 47 de ani. Oamenii legii au stabilit că cei doi au mai fost judecați anterior pentru trafic și consum de droguri. În urma informațiilor acumulate, oamenii legii au efectuat percheziții autorizate în apartamentul dat.

Работа экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil ce făcea un medic din Capitală: Droguri în loc de medicamente

În apartamentul cu pricina a fost găsită masă vegetală cu miros specific asemănător marijuanei, etnobotanice de tip "Canabinnoid sintetic" substanțe psihotrope în cantități deosebit de mari, precum și substanțe stupefiante de tip PVP cu masa de 50 de grame, 10 mililitri de lichid "Acid Clorhidric" un blister cu 10 pastile cu inscripția "Diazepex" și un blister cu 10 pastile cu inscripția "Aprozolan", pachețele din hârtie, folie de staniol de tip "zip lock" destinate păstrării drogurilor, 3 cântare electronice, mijloace bănești în sumă de 15 000 de mii de lei dobândite din comercializarea substanțelor narcotice, 6 telefoane mobile utilizate la săvârșirea infracțiunii, aparate confecționate artizanal pentru prepararea și utilizarea drogurilor.

Droguri extrem de periculoase vândute în Capitală: Iată cum acționau comercianții>>

Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării. În urma comercializării acestor substanțe, suspecții urmau să obțină un profit în sumă de aproximativ 35 000 de mii de lei. Conform legislației penale în vigoare, suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani, ambii fiind plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Fluxul de știri
0