Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii despre vizita Patriarhului Kiril: Iată ce program va avea la Chișinău

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaPatriarhul Kiril al Rusiei
Patriarhul Kiril al Rusiei - Sputnik Moldova
Abonare
Vicarul Mitropoliei Moldovei, Episcopul de Soroca Ioan Moșneguțu, a oferit mai multe detalii despre programul vizitei Patriarhului Kiril în Moldova.

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. După ce Mitropolia Moldovei a publicat programul vizitei pastorale a Patriarhului Kiril în țara noastră, mai multe surse media autohtone s-au grăbit să anunțe că pe agenda Patriarhului Kiril nu se mai regăsește Te Deumul care urma a fi oficiat în Catedrala „Nașterea Domnului” din Chişinău.

Solicitat de Sputnik Moldova, Episcopul de Soroca, Ioan Moșneguțu, a oferit oferit mai mai multe detalii cu privire la vizita Patriarhului Kiril în Moldova.

”Astăzi urmează a fi puse la punct ultimele detalii ale programului vizitei Sanctității Sale în țara noastră. Astfel, la ora 10:30, va avea loc întâmpinarea Patriarhului la Aeroportul Chișinău, unde va discuta și cu jurnaliștii. Ulterior, la ora 12.30, Patriarhul va merge la Comrat unde va sluji Te-Deumul Patriarhal la Catedrala Episcopală. Seara, la orele 17:00, va sluji un Te-Deum la Catedrala Mitropolitană din Capitală, după care va ține o predică. Vizita se va încheia duminică cu o slujbă la Catedrala din Bălți”, a declarat Episcopul Ioan Moșneguțu, vicar al Mitropoliei Moldovei.

Arhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Agenda vizitei Patriarhului Kiril în Moldova, discutată la Președinție - detalii

Anterior, Arhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal și şef al Secretariatului administrativ al Patriarhiei Moscovei, a anunțat că Patriarhul Kiril va merge în mai multe localități din țara noastră în cadrul vizitei pastorale în Moldova.

Igor Dodon a dezvăluit detalii despre vizita Patriarhului Kiril în Moldova>>>

Totodată, președinele Igor Dodon, a anunțat că, în cadrul vizitei, Patriarhul Kiril urmează să aibă mai multe întrevederi cu înalţi oficiali din țara noastră.

Fluxul de știri
0