Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agenda vizitei Patriarhului Kiril în Moldova, discutată la Președinție - detalii

© Photo : Facebook / Igor DodonArhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal
Arhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal - Sputnik Moldova
Abonare
Agenda vizitei pastorale a Patriarhului Kiril în Moldova a fost discutată la președinție - detalii.

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. Arhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal și şef al Secretariatului administrativ al Patriarhiei Moscovei, a venit în Moldova pentru a discuta agenda Patriarhului Kiril, care urmează să viziteze țara noastră în această toamnă.

Arhiepiscopul Serghii a avut o întrevedere cu președintele Igor Dodon, în care a menționat că Patriarhul Kiril va merge în mai multe localități din țară în cadrul vizitei pastorale.

”În timpul discuţiei s-a menţionat că Sanctitatea Sa pune o mare importanţă pe această vizită în Moldova, de aceea aceasta va purta un caracter pastoral, în timpul ei fiind vizitate nu doar oraşul Chişinău, ci şi câteva centre eparhiale”, a scris Dodon  pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șefuls tatului a anunțat că, în cadrul vizitei, Sanctitatea Sa Patriarhul Kiril urmează să aibă mai multe întrevederi cu înalţi oficiali din țara noastră.

Fluxul de știri
0