Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce sumă fabuloasă încasează trupa Carla’s Dreams pentru un concert

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla’s Dreams
Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Abonare
Presa din România a făcut publică suma care o încasează trupa Carla’s Dreams pentru un concert.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Sfârşitul anului este foarte aproape, ceea ce înseamnă că agenedele soliştilor români sunt pline aproape până la refuz. Vedetele şi-au umflat tarifele, fiind observată o creştere cam din doi în doi ani. Spre exemplu, în 2016 Carla’s Dreams cerea pe un spectacol de şase ori mai mult ca în 2014, scrie capital.ro.

Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Carla's Dreams a atins un nou record. Fanii au reacționat critic

Proiectul muzical Carla's Dreams a luat fiinţă în anul 2012, în Republica Moldova. În apariţiile publice, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă şi ochelari de soare, iar faţa îi este mascată.

Proiectul este un fenomen în social media şi se bucură de popularitate în industria muzicală din ţara de origine şi din România. În 2016, reprezentatul trupei s-a alăturat juriului XFactor.

Pe un singur concert, trupa Carlaʼs Dreams cere nici mai mult nici mai puţin de 12.500 de euro. În 2016, Carla’s Dreams cerea 9.500 de euro pe un spectacol, de şase ori mai mult ca în 2014.

Confidențele „Carla`s Dreams”, despre frica ”ascunsă adânc”>>>

Cei de la Holograf cer pentru un concert suma de 10.000 de euro, Voltaj  cântă pentru 8.000 de euro, Iris ia pentru un concert 7.000 de euro, iar Direcţia 5 încasează 6.000. Cei de la Mandinga iau pe un concert 5.000 de euro.

Fluxul de știri
0