Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Carla's Dreams a atins un nou record. Fanii au reacționat critic

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fanii trupei Carla’s Dreams încearcă să găsească semnificații ascunse în noile videoclipuri

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik, Ion Burzum. Misterioasa trupă din Republica Moldova, Carla’s Dreams, al cărei interpreți își ascund fața în spatele machiajului, și-a lansat două noi videoclipuri, care timp de câteva ore au atins un număr record de vizualizări pe rețele de socializare.

Admiratorii trupei glumesc: dacă anterior vedetele lansau un videoclip pe lună, iar apoi dispăreau pe o jumătate de an, astăzi aceștia își lansează noi producții pe bandă rulantă. În același timp, fanii au observat că interpreții au început să se repete — ultimele două videoclipuri seamănă ca două picături de apă. Publicul a adresat mai multe întrebări regizorului celor două clipuri.

Luni, 27 noiembrie, Carla’s Dreams au publicat un clip la piesa “Inima”, realizat în colaborare cu Delia și Animal de Pradă.

Anume ultima creație a trezit cele mai fierbinți dezbateri în spațiul virtual. Fanii au fost mirați că la filmarea ultimului clip au fost folosite decorațiile din clipul la piesa „Formula Apei”, lansat săptămâna trecut. Nu este exclus că regizorul și interpreții au făcut-o premeditat, lansând un mesaj ascuns.

Fluxul de știri
0