Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Imagini terifiante: Momentul masacrului din Kerci - Video

© Sputnik / Виталий Аньков / Trecere la banca de fotografiiАкции памяти погибших при нападении на керченский колледж
Акции памяти погибших при нападении на керченский колледж - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Pe 17 octombrie, Vladislav Roslyakov, în vârstă de 18 ani, a efectuat un atac armat şi cu bombă la Colegiul Politehnic din Kerci, unde era student în anul patru.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Postul de televiziune Vesti Krym a publicat imagini înregistrate de camerele de supraveghere care au capturat momentul în care Vladislav Roslyakov a atacat studenții și personalul de la Colegiul Politehnic din Kerci.

În înregistrare se poate vedea cum Roslyakov intră în instituția de învățământ, purtând o pungă încărcată cu arme și muniție. De asemenea, videoclipul prezintă momentul exploziei și împuşcăturile.

Conform celor mai recente date, 20 de persoane, inclusiv 15 studenți și 5 membri ai personalului colegiului, au fost uciși și peste 50 au fost răniți. Ulterior, atacatorul s-a sinucis în sala bibliotecii; motivele crimei rămân neelucidate.

Fluxul de știri
0