Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Imagini terifiante: Momentul masacrului din Kerci - Video

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaАкции памяти погибших при нападении на керченский колледж
Акции памяти погибших при нападении на керченский колледж - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 17 octombrie, Vladislav Roslyakov, în vârstă de 18 ani, a efectuat un atac armat şi cu bombă la Colegiul Politehnic din Kerci, unde era student în anul patru.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Postul de televiziune Vesti Krym a publicat imagini înregistrate de camerele de supraveghere care au capturat momentul în care Vladislav Roslyakov a atacat studenții și personalul de la Colegiul Politehnic din Kerci.

În înregistrare se poate vedea cum Roslyakov intră în instituția de învățământ, purtând o pungă încărcată cu arme și muniție. De asemenea, videoclipul prezintă momentul exploziei și împuşcăturile.

Conform celor mai recente date, 20 de persoane, inclusiv 15 studenți și 5 membri ai personalului colegiului, au fost uciși și peste 50 au fost răniți. Ulterior, atacatorul s-a sinucis în sala bibliotecii; motivele crimei rămân neelucidate.

Fluxul de știri
0