Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Important: Ce au discutat Serghei Șoigu și James Mattis în Singapore

© Sputnik / Russian Defense MinistryRussia's Defense Minister Sergei Shoigu
Russia's Defense Minister Sergei Shoigu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și șeful Pentagonului, James Mattis, s-au întâlnit pentru prima dată în marja reuniunii ministeriale a ASEAN din Singapore.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, și omologul său american, James Mattis, s-au întâlnit pentru prima dată pe marginea celei de-a cincea întâlniri a miniștrilor apărării ASEAN și Dialogue Partners Ministries (ADMM-Plus) din Singapore.

German Left Party Criticizes US Nuclear Weapons’ Deployment - Sputnik Moldova
Trump planifică ieșirea SUA din Tratatul cu Rusia privind armele nucleare

Shoigu și Mattis s-au întâlnit înainte de începutul summitului. Cei doi oficiali militari de rang înalt și-au dat mâna.

În timpul conversației lor, șeful Pentagonului și-a exprimat condoleanțele în urma atacului mortal la colegiul din Kerci, Crimeea. Mattis a observat că situații similare au avut loc în Statele Unite, astfel că cetățenii americani au înțeles ce simt rușii.

Înainte de sesiunea ADMM-Plus, Șoigu a avut, de asemenea, conversații cu omologii săi din China, India și alte țări. În plus, Șoigu și Mattis au stat unul lângă celălalt în timpul fotografiei oficiale la deschiderea summit-ului.

Fluxul de știri
0