Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident de coșmar cu implicarea unui tren de pasageri: Sunt zeci de victime și morți

© REUTERS / SOCIAL MEDIAНа Тайване пассажирский поезд сошел с рельсов
На Тайване пассажирский поезд сошел с рельсов - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Durere fără margini: Autoritățile deocamdată nu cunosc numărul exact de victime care au avut de suferit după ce a deraiat un tren în Taiwan.

CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. În urma tragicului accident din Taiwan 18 persoane și-au pierdut viața, iar alte câteva zeci au fost rănite. Totul s-a întâmplat în nordul insulei, în județul Yilan. Autoritățile nu cunosc din ce cauză a deraiat trenul de mare viteză Puyuma Express, care venea din orașul Shulin și se îndrepta spre Taitung. Acesta avea la bord 310 pasageri.

​Autoritățile au declarat că este greu să estimeze numărul tuturor celor care au avut de suferit, deoarece aproximativ 40 de persoane ar putea să se afle încă în interiorul vagoanelor răsturnate.  Din cele 8 vagoane, cinci s-au răsturnat. Zeci de persoane rănite au fost transportați la spitale pentru a primi îngrijiri medicale.

Fluxul de știri
0