Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarație șoc a primarului interimar despre perchezițiile de la Primăria Chișinău

© SputnikRuslan Codreanu
Ruslan Codreanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ruslan Codreanu a vorbit despre perchezițiile efectuate de CNA la Primăria Chișinău. Primarul interimar spune că nu este mirat de aceste descinderi.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, s-a referit la perchezițiile care se desfășoară la această oră în Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare a municipiului Chișinău.

Обыски в мэрии Кишинева  - Sputnik Moldova
Societate
CNA a descins din nou la Primăria Chișinău: Iată cine este vizat

Procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în dimineața zilei de vineri la Primăria Chișinău. Perchezițiile se desfășoară la Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare. Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.

Codreanu spune că nu știe cine este vizat în cadrul perchezițiilor, dar, cel mai important, primarul interimar spune că nu este mirat de aceste descinderi.

”Nu m-ar mira dacă va fi un dosar de corupție. Vreau să aflu detalii. Nu cunosc cine este vizat. Cum am mai spus, este loc de mai bine. Nu m-ar mira ca în direcție să fie scheme de corupție. Nu intuiesc despre cine este vorba”, a declarat Codreanu.

Acesta a menționat că CNA nu vine pentru prima dată la Direcția arhitectură.

”Am fost informat de dimineață că este CNA la noi. Nu pot să spun că mă bucur sau regret. Nu este prima vizită la direcția arhitectură”, a declarat Codreanu.

Reținere spectaculoasă: CNA a dat lovitura la Aeroportul Internaţional Chişinău>>>

Potrivit ultimelor informații, mai mulți angajați din direcție au fost escortați la sediul CNA. Numele și funcția acestora, deocamdată, nu sunt făcute publice.

Ultimele percheziții la Direcția arhitectură a municipiului Chișinău au avut loc în luna februarie a acestui an. Descinderile s-au efectuat într-un dosar care viza construcțiile ilegale.

Fluxul de știri
0