Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CNA a descins din nou la Primăria Chișinău: Iată cine este vizat

© Sputnik / Miroslav RotariОбыски в мэрии Кишинева
Обыски в мэрии Кишинева  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile primăriei pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în dimineața zilei de vineri la Primăria Chișinău. Perchezițiile se desfășoară la Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare.

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
CNA dă iama în Poliție: Iată de ce a fost încătușat un ofițer din sectorul Buiucani

Deocamdată, cele două structuri care desfășoară perchezițiile nu anunță motivul descinderii, dar nici persoanele care sunt vizate în presupusul dosar de corupție.

Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.

În prezent funcția de arhitect-șef al municipiului Chișinău este deținută de Sergiu Bozian.

Potrivit ultimelor informații, mai mulți angajați din direcție au fost escortați la sediul CNA. Numele și funcția acestora, deocamdată, nu sunt făcute publice. 

Ultimele percheziții la Direcția arhitectură a municipiului Chișinău au avut loc în luna februarie a acestui an. Descinderile s-au efectuat într-un dosar care viza construcțiile ilegale. 

Fluxul de știri
0