Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profețiile lui Nostradamus: Șase schimbări majore în 2019 - Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Unele dintre catrenele lui Nostradamus fac referire la evenimente care ar urma să se întâmple în anul 2019.

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Celebrul astrolog, medic și alchimist francez a lăsat lumii catrene care mai sunt interpretate și astăzi de specialiști. Michel de Nostredame (Nostradamus) şi-a publicat prorocirile în cartea pe care a numit-o "Profeții".

Toate prezice au fost scrise în catrene rimate, care au fost grupate câte o sută (centurii). Nostradamus şi-a codificat profețiile, pe care le-a scris în patru limbi concomitent — latină, franceză veche, italiană şi greacă.

De-a lungul timpului, mai multe dintre profețiile faimosului medic și astrolog s-ar fi adeverit, spun cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus.

Вид из космоса - Sputnik Moldova
Lumea nu va mai fi la fel. Ce se va întâmpla cu omenirea până în 2050

Pentru 2019, potrivit canalului de Youtube The Future Revealed, Nostradamus ar fi prezis mai multe schimbări, scrie adevărul.ro.

1. Creşterea nivelului apelor — în catrene s-ar spune că bucăţi din ceea ce azi se numeşte Antartica s-ar desprinde şi s-ar topi, iar asta ar duce la ridicarea nivelului mărilor cu câţiva metri. În acest sens, şi oamenii de ştiinţă au tras numeroase semnale de alarmă. Aceştia au mai spus că temperaturi ca cele de acum s-ar fi înregistrat în urmă cu 3 milioane de ani, când nivelul oceanelor era cu mult mai ridicat decât în prezent. Consecinţele acestei creşteri ar fi: uragane, inundaţii, o mulţime de refugiaţi, crize de apă şi mâncare, conflicte globale.

2. O mare putere estică va câştiga războiul cu o altă mare putere vestică — China versul SUA. Prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri având în vedere afirmaţiile specialiştilor în economie americani care vorbesc despre politica economică dusă de SUA şi Trump legată de restricţionarea importurilor şi, în ciuda asigurărilor lui Trump, văd un scenariu sumbru.

Tsunami - Sputnik Moldova
Alertă maximă: Europa ar putea fi lovită de un tsunami devastator

3. Cipuri implantate — profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. În realitate, o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajaţilor ca să ţină loc de ecusoane şi prezenţa la muncă.

4. Anglia va avea un nou rege — catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai îndelungată domnie, va muri, şi nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

5. Oamenii vor locui pe Lună — într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor

6. Reîntoarcerea extratereștrilor — faimosul profet vorbește despre o eventuală reîntoarcere a extratereștrilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.

Fluxul de știri
0