Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce riscă bărbatul care l-a împușcat mortal pe fiul analistului politic Anatol Țăranu

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
În două zile, instanța se va pronunța în cazul bărbatului care l-a împușcat mortal pe fiul analistului politic Anatol Țăranu.

CHIŞINĂU, 16 oct — Sputnik. Procurorii cer 13 ani şi patru luni de închisoare pentru bărbatul care l-a împușcat mortal pe fiul analistului politic Anatol Ţăranu. Magistrații urmează să se întrunească în ședință și să dea verdictul în două zile.

Qandal, arxiv şəkli - Sputnik Moldova
Societate
Noi detalii în cazul uciderii lui Teodor Țăranu: Iată ce a decis instanța

Procurorii au anunțat că învinuitul şi-a recunoscut integral vina.

Amintim că în noaptea din 29 spre 30 iunie 2018, în jurul orei 01:00, cineva a sunat la 112 și a anunțat că pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Chișinăului, în scara unui bloc, s-au produs câteva împușcături.

La locul infracțiunii s-au deplasat angajații Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău. Aceștia au găsit acolo un bărbat decedat prin împușcare și două arme: un automat AK 47 și un pistol. Cel mort s-a dovedit a fi fiul analistului politic Anatol Țăranu, pe nume Teodor Țăranu.

În aceeași locuință oamenii legii l-au găsit și pe cel care a și fost bănuit că a ucis victima, pe care îl cheamă Boris Babin și care era proprietarul apartamentului în car a fost comisă crima.

Detalii cutremurătoare în cazul omorului din această noapte: A tras de trei ori>>

Potrivit poliţiei, învinuitul a efectuat trei împuşcături în direcţia lui Teodor Țăranu dintr-o armă pe care o deţinea legal. Asta după ce cei doi au consumat alcool, iar apoi s-au luat la ceartă. La sosirea forţelor de ordine, criminalul era în stare de ebrietate avansată. Tânărul de 32 de ani este învinuit de omor intenţionat.

În prezent, acesta se află în arest preventiv. Dosarul său este examinat de către judecătorul Ghenadie Plămădeală, de la Judecătoria Chișinău (sediul Buiucani).

Fluxul de știri
0