Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul uciderii lui Teodor Țăranu: Iată ce a decis instanța

© Sputnik / Vitaly Belousov / Accesați arhiva multimediaQandal, arxiv şəkli
Qandal, arxiv şəkli - Sputnik Moldova
Abonare
Principalul suspect în cazul omorului fiului cunoscutului analist politic Anatol Țăranu se va afla în următoarele 30 de zile în arestul Poliției.

CHIȘINĂU, 2 iul — Sputnik. Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a decis plasarea în arest pentru 30 de zile a principalului suspect în cazul omorului lui Teodor Țăranu, fiul cunoscutului analist politic Anatol Țăranu.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost împușcat mortal în noaptea de vineri spre sâmbătă. Astăzi acesta a fost petrecut pe ultimul drum, fiind înmormântat la Cimitirul Central din strada Armenească.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Detalii cutremurătoare în cazul omorului din această noapte: A tras de trei ori

Amintim că Poliția a fost alertată în noaptea zilei de 30 iunie, fiind informată că într-un bloc din sectorul Buiucani al municipiul Chișinău se aud împușcături.

Sosiți la fața locului, oamenii au depistat cadavrul unui bărbat de 30 de ani, având trei plăgi produse prin împușcătură.

La scurt timp, polițiștii au reținut suspectul, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Victima ar fost împușcată de suspect în urma unui conflict iscat între cei doi, după ce ar fi consumat împreună băuturi alcoolice.

Polițiștii au găsit în apartamentul în care s-a produs tragedia pistolul din care a fost împușcată victima, deținut legal de către suspect.

Fluxul de știri
0