Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce secret ascunde bărbatul ce a tuns doi tineri într-o benzinărie

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaBărbat ras pe cap
Bărbat ras pe cap - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul care a tuns doi bărbați în orașul Călărași a fost condamnat în țara noastră la 20 de ani de închisoare pentru o altă infracțiune comisă în Italia.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Unul dintre bărbații care a tuns forțat doi tineri într-o benzinărie din Călărași a fost condamnat la 22 de ani de închisoare în penitenciar de tip închis. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani. Magistrații au admis demersul Ministerului Justiției privind recunoașterea și condamnarea pe teritoriul Republicii Moldova a sentinței Curții de Apel cu Jurați din Veneția, Italia, din anul 2015. 

Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Câți ani de pușcărie va face bărbatul care a tuns cu forța doi tineri - detalii

Magistrații din Italia l-au condamnat în 2015 pe cetățeanul țării noastre la 23 de ani şi 11 luni de detenţie pentru omor intenţionat şi deţinere ilegală de arme.

Acesta se afla în căutare internaţională din anul 2012, după ce a participat la omorul unui tunisian într-o piaţă din oraşul Padova, iar ulterior a fugit din Italia şi s-a refugiat în Republica Moldova.

De asemenea, instanţa a dispus şi executarea sentinţei în partea admiterii acţiunii civile privind încasarea de la acesta în folosul părţii vătămate a prejudiciului cauzat prin infracţiune în sumă de 100 de mii de euro, precum şi cheltuieli de judecată de 3 300 de euro. Sentința este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Se întâmplă în Moldova: Tineri tunși cu forța și agresați într-un magazin — Video>>

În luna august a acestui an, inculpatul a intrat în vizorul oamenilor legii din țara noastră după ce, împreună cu alți trei complici, au înjurat şi agresat fizic doi tineri pentru faptul că aveau părul lung. Cei doi tineri au fost tunși forțat de către agresorii care erau în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în data de 9 iulie, la o benzinărie din orașul Călărași, filmulețul video cu toată scena fiind plasat pe Internet.

În prezent, cauza penală de învinuire a inculpatului de comiterea huliganismului agravant se află pe rol la Judecătoria Strășeni, care urmează să se pronunțe asupra vinovăției acestuia și pe acest capăt de acuzare. Dacă vina lui va fi demonstrată, pedeapsa acestuia riscă să crească cu încă 7 ani. Împreună cu inculpatul, pe banca acuzaților vor compărea și complicii săi, care riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0