Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Câți ani de pușcărie va face bărbatul care a tuns cu forța doi tineri - detalii

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre bărbații care a tuns cu forța mai mulți tineri într-o benzinărie va sta ani grei după gratii, însă pentru o crimă comisă în Italia.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Sergiu Buruiană, unul dintre suspecții care i-a tuns forțat pe doi tineri la o benzinărie din Călărași, a fost condamnat la 22 de ani de pușcărie pentru un omor comis în Italia. Acesta ar putea să-și ispășească pedeapsa în țara noastră.

Канцелярские принадлежности для левшей - Sputnik Moldova
Societate
Se întâmplă în Moldova: Tineri tunși cu forța și agresați într-un magazin - Video

Astăzi, magistrații de la judecătoria Chișinău sectorul Buiucani au recunoscut sentința din Italia. Astfel, în privința lui Buruiană Sergiu s-a aplicat măsura preventivă „arestarea preventivă" până la devenirea încheierii irevocabile, iar termenul pedepsei urmând a fi calculat începând cu data pronunțării încheierii, 12 octombrie 2018.

Amintim că doi tineri de 19 ani au fost tunși cu forța, la începutul lunii august, într-o benzinărie din orașul Călărași. Mai mult, cei doi au fost înjurați și agresați fizic pentru că aveau părul lung. Băieții au fost tunși forțat de către un grup de persoane necunoscute, care erau în stare de ebrietate.

Femei și copii, agresați în Capitală: Societatea civilă cere pedepsirea făptașilor>>>

Scenele în care tinerii sunt agresați au fost surprinse de camerele de supraveghere a benzinăriei. Din imaginile video se vede cum cei doi tineri sunt tunși forțat cu o foarfecă pe care făptașii ar fi cerut-o de la vânzătorul din magazin. Unul dintre tineri a refuzat să se supună și a fost agresat verbal și lovit cu piciorul.

 

 

 

Fluxul de știri
0