Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întâmplă în Moldova: Tineri tunși cu forța și agresați într-un magazin - Video

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaКанцелярские принадлежности для левшей
Канцелярские принадлежности для левшей - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri au fost tunși cu forța în magazinul unei benzinării din orașul Călărași.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. Poliția s-au autosesizat în cazul celor doi tineri care au fost tunși cu forța în magazinul unei benzinării din Călărași. Potrivit oamenilor legii, victimele, dar și agresorii au fost identificați. Unul dintre tineri a depus o plângere la poliție și a făcut declarații. Ce-l de-al doilea tânăr care a fost tuns cu forța a plecat, la începutul lunii august, peste hotare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă amendă până la 70 de mii de lei sau închisoare de până la 5 ani.

Amintim că doi tineri de 19 ani au fost tunși cu forța, la începutul lunii august, într-o benzinărie din orașul Călărași. Mai mult, cei doi au fost înjurați și agresați fizic pentru că aveau părul lung. Băieții au fost tunși forțat de către un grup de persoane necunoscute, care erau în stare de ebrietate, scrie ZdG.

Una dintre victime le-a povestit jurnaliștilor că, imediat ce a intrat în magazinul de la benzinărie, a fost înjurată de un grup de persoane necunoscute, pentru simplul fapt că avea părul lung.

„Au început să spună că nu e frumos și nu e la modă să ai părul lung. Eu le-am zis că nu vreau să mă tund și ei m-au agresat, dar nu m-au bătut pentru că acolo câțiva oameni le ziceau să nu ne bată", i-a povestit unul dintre băieți reporterilor ZdG.

Din imaginile video se vede cum cei doi tineri sunt tunși forțat cu o foarfecă pe care făptașii ar fi cerut-o de la vânzătorul din magazin.

задержание - Sputnik Moldova
Societate
Individ care a agresat sexual o copilă de 11 ani, reținut la Criuleni

„Facem „причоскэ" (tunsoare). Nu trebuie „лысый" (chel), trebuie să faci o „причоскэ" bărbătește", spune unul dintre agresori în timp ce îi tunde părul unui tânăr.

Unul dintre tineri a refuzat să se supună și a fost agresat verbal și lovit cu piciorul.

„Vino încoace să îți tăiem o gâță. O gâță numai. Oprește-te. „Причоска" dă să ți-o facem. „Любая" (oricare) gâța dă".

Puteți urmări scena filmată de camerele de supraveghere ale benzinăriei. 

 

Fluxul de știri
0