Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Moldova se întâlnește cu echipa San Marino în Liga Națiunilor

© Sputnik / Miroslav RotariЛига наций УЕФА
Лига наций УЕФА - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 12 octombrie, Naționala Moldovei de fotbal se confruntă pe teren propriu într-un meci din Liga Națiunilor cu echipa San Marino: reporterii Sputnik urmăresc cu atenție evenimentul.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Înainte de acest meci, selecționatele Moldovei și San Marino s-au mai întâlnit de șase ori. De fiecare dată a învins echipa Moldovei. De menționat că, până în prezent, adversarul din această seară al Moldovei nu a reușit să înscrie nici un gol.

Сергей Пащенко - Sputnik Moldova
Sport
Pașcenko, despre Naționala Moldovei: Suntem pregătiți pentru victorie în Liga Națiunilor

După două meciuri de debut, pe primul loc în tabelul grupei a doua în liga „D" se află naționala Luxemburgului care are la activ 6 puncte. Pe locul doi se situează Belarus (4 puncte), pe trei se află Moldova (1 punct), pe patru este San Marino (0 puncte).

În ajun, Alexandru Spiridon, antrenor principal al selecționatei Moldovei de fotbal, a declarat că echipa națională se va strădui să-și bucure suporterii cu prima victorie din ultimii cinci ani.

Potrivit acestuia, pentru calificarea în faza grupelor trebuie acumulate șase puncte în două confruntări cu San Marino și Belarus.

Fluxul de știri
0