Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pașcenko, despre Naționala Moldovei: Suntem pregătiți pentru victorie în Liga Națiunilor

© Sputnik / Irina LeahovaСергей Пащенко
Сергей Пащенко - Sputnik Moldova
Abonare
Portarul clubului de fotbal „Șerif”, care a făcut parte din Naționala Moldovei la meciurile din octombrie în cadrul Ligii Națiunilor, i-a spus reporterului Sputnik ce înseamnă pentru echipa națională participarea la această competiție internațională.

TIRASPOL, 10 oct — Sputnik, Irina Leahova. Fotbalistul Serghei Pașcenko, invitat să joace pentru selecționata Moldovei în meciurile din Liga Națiunilor, este convins că echipa moldovenească este pregătiră pentru meciurile care vor urma în cadrul acestei competiții internaționale.

„Suntem pregătiți din punct de vedere moral. Am ajuns la condiția când putem deja să învingem, inclusiv la astfel de competiții prestigioase cum ar fi Liga Națiunilor", a spus Pașcenko.

Alexandru Guzun - Sputnik Moldova
De ce Naționala Moldovei nu reușește să înregistreze rezultate mari în Liga Națiunilor

Portarul echipei tiraspolene „Șerif" a jucat de mai multe ori pentru selecționata Moldovei și consideră că, pentru orice fotbalist, meciurile în care porți tricoul țării tale sunt cu siguranță cele mai importante în carieră, iar noua competiție internațională, cum este Liga Națiunilor, deschide șanse deosebite pentru echipă.

„Liga Națiunilor oferă selecționatei noastre șansa de a participa la campionatul Europei. Desigur, acest lucru este foarte complicat. Vom vedea, poate ne va surâde norocul", a menționat Pașcenko.

În confruntarea de debut în Liga Națiunilor, pe 8 septembrie, la Luxembourg, selecționata Moldovei a pierdut cu 0:4. Al doilea meci disputat la Chișinău, pe 11 septembrie, cu selecționata Belarusului s-a încheiat la egalitate. Următorul meci cu selecționata San Marino este prevăzut pentru 12 octombrie, tot în Capitala Moldovei.

Fluxul de știri
0