Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: A murit chiar la ușa medicului, stând în rând după o îndreptare - Video

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaLucrători la o morgă, imagine din arhivă
Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a murit la Comrat chiar în incinta Centrului de Sănătate, la ușa medicului de familie. Potrivit presei locale, femeia suferea de o afecțiune cardiacă și a mers la spital pentru a lua o îndreptare la medicul specialist.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Cazul a avut loc în data de 7 octombrie. O locuitoare a municipiului Comrat, în vârstă de 50 de ani, stătea la rând ca să intre la medicul de familie. La un moment dat, i s-a făcut rău și a căzut.

Spital - Sputnik Moldova
Măsuri extraordinare de combatere a corupției în spitale – Iată ce a decis Guvernul

Medicii care se aflau în incintă, inclusiv un medic reanimatolog, i-au acordat primul ajutor medical, i-au masat mușchiul inimii. Dar nu au reușit să o salveze, femeia a murit până la venirea salvării.

"Femeia suferea de o patologie cardiacă. Ea stătea în rând ca să meargă la investigații și i s-a făcut rău. Medicii au acționat imediat, i-au acordat ajutor medical. Dar, din păcate, în cazul unor patologii, medicii sunt neputincioși", a declarat pentru Gagauzinfo.MD, directorul spitalului raional din Comrat, Elena Novac.

Medicii legiști urmează să confirme cauza decesului.

Fluxul de știri
0