Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A început castingul pentru sezonul trei al concursului vocal „Tu ești super!”

© Sputnik / Евгения Новоженина Финал "Ты супер!"
Финал Ты супер! - Sputnik Moldova
Abonare
La proiect pot participa copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, care au capacități vocale remarcabile și trăiesc în orfelinate, familii adoptive sau se află în grija tutorilor.

CHIȘINĂU, 9 oct — Sputnik. Postul de televiziune NTV și Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik anunță începutul preselecțiilor pentru sezonul trei al concursului vocal internațional „Tu ești super!".

Участник Международного вокального конкурса Ты супер! Максим Гнатюк - Sputnik Moldova
Moldoveanul Maxim Gnatiuc a lăsat fără cuvinte juriul concursului ”Tu ești super”

Acest concurs le oferă copiilor talentați, rămași fără grija părintească, șansa de a-și demonstreze capacitățile vocale în fața a milioane de spectatori, de a fi îndrumați de cei mai buni pedagogi muzicali și producători, a cunoască vedete de talie mondială, precum și de a-și facă prieteni noi din diferite țări. Participanții la proiect vor beneficia de numeroase cadouri, iar cei care se vor clasa pe primele locuri vor primi premii speciale.

Întregul proces de pregătire a participanților pentru evoluarea în scenă, dar și participarea propriu-zisă la concurs este reflectată pe larg de către postul de televiziune NTV, pe internet, pe site-urile Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, dar și pe cele mai accesate rețele de socializare.

Cine poate participa la proiect?

Participanți ai proiectului pot fi copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (inclusiv) dotați cu abilități vocale excepționale și care sunt stabiliți în case de copii, în familii adoptive sau se află sub supravegherea tutorilor, precum și copiii care, din cauza situației precare din familie, se află în școli-internat. Participă copii din Rusia, din statele CSI și Țările Baltice.

Mai multe detalii despre proiect aflați pe: ru.sputnik.md

Fluxul de știri
0