Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moldoveanul Maxim Gnatiuc a lăsat fără cuvinte juriul concursului ”Tu ești super”

© Sputnik / Евгений ОдиноковУчастник Международного вокального конкурса "Ты супер!" Максим Гнатюк
Участник Международного вокального конкурса Ты супер! Максим Гнатюк - Sputnik Moldova
Abonare
Juriul a fost cucerit de tânărul Maxim Gnatiuc de la Bălți. El este primul participant din Moldova care a pășit în următoarea etapă a concursul internațional de interpretare vocală "Tu ești super".

CHIȘINĂU, 11 feb — Sputnik. Sâmbătă, tânărul Maxim Gnatiuc de la Bălți a reușit să cucerească juriul de la concursul internațional de interpretare vocală "Tu ești super" și a trecut în următoarea etapă.
Concursul este organizat de postul de televiziune rusesc NTV, în colaborare cu Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik.

Maxim și-a ales o piesă dificilă în limba italiană "Il mondo". Toți membri juriului au apăsat butonul verde, sprijinindu-l pe participant.

O adevărată surpriză a serii a fost faptul că pe Maxim a venit să-l sprijine pământeanul său Alexandr Oleșco. Ei au cântat împreună în limba română cântecul  ”Ioane, Ioane”.

”Mulțumim agenției Sputnik Moldova pentru că a reușit să descopere acest talent”, a spus prezentatorul Vadim Takmenev.

Concursul "Tu ești super!" se desfășoară cu susținerea Ministerului Învățământului și al Științei din Federația Rusă. La concurs vor participa copiii cu talent muzical din CSI și Țările Baltice.

Fluxul de știri
0