Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Dodon: Sunt gata să-i ajut pe cei care au rămas fără locuințe

© SputnikВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat că este gata să ajute material familiile care, în pragul iernii, au rămas fără locuințe în urma deflagrației din bulevardul Moscovei 11.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Președintele Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că numărul celor decedați în urma deflagrației este de trei oameni, un minor și doi maturi.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Încă nu s-a terminat totul: Sub dărâmături s-ar putea să mai fie victime

"Am solicitat tuturor serviciilor operative întreaga informație despre circumstanțele şi consecințele exploziei ce s-a produs în blocul de locuit nr. 11/5, de pe bulevardul Moscovei. Potrivit informațiilor preliminare, au decedat trei persoane, inclusiv un copil; șapte persoane, inclusiv un pompier, au fost rănite", a scris Dodon.

Amintim că șeful Serviciului Protecției Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, Mihai Harabagiu, a declarat în în această dimineață că printre dărâmături ar putea să mai fie și alte victime. 

Președintele țării s-a arătat gata să-i ajute de sinistrați, inclusiv sub aspect material.

"Exprim sincere condoleanțe rudelor persoanelor decedate. Sunt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuințe. Este foarte important să nu admitem ca oamenii să rămână în stradă în perioada rece a anului", a precizat el.

Totodată Igor Dodon a că a dispus Administrației Preşedintelui să colecteze toate informaţiile despre familiile sinistrate.

 

Fluxul de știri
0