Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polobocul de Aur: Vezi când va avea loc cea dea XVI-a ediție a concursului

© Sputnik / Miroslav RotariДень вина в Кишиневе, центральная площадь города
День вина в Кишиневе, центральная площадь города - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai bune vinuri de casă vor fi premiate în cadrul celei dea XVI-a ediții a concursului „Polobocul de Aur".

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova va organiza concursul „Polobocul de Aur", ediția a XVI-a, pe 7 octombrie.

Вино - Sputnik Moldova
Societate
Ziua Vinului-2018, în topul evenimentelor oeno-gastronomice de toamnă din CSI

Evenimentul va avea loc duminică, la ora 12:00, în cadrul Zilei Naţionale a Vinului, pe scena principală instalată în Piaţa Marii Adunări Naţionale, municipiul Chișinău.

În urma degustării naționale din luna martie curent, la care au concurat circa 400 de vinuri de casă, prezentate de vinificatori din 21 de raioane ale țării, 105 au ajuns la etapa republicană. Premiul mare este un butoi de 100 de litri.

Concursul „Polobocul de Aur" este organizat anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldovei, cu scopul de a pune în valoare tradiția producerii vinului de casă, a-i remarca pe cei mai buni producători, a ridica cultura de consum şi a facilita schimbul de experiență între producătorii autohtoni de vinuri.

Fluxul de știri
0