Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul a amânat audierile cu privire la frauda din sistemul bancar

© Sputnik / Miroslav RotariЗдание парламента
Здание парламента - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
CNA și BNM vor raporta săptămâna viitoare în Parlament despre acțiunile întreprinse pentru recuperarea activelor fraudate.

CHIȘINĂU, 3 oct – Sputnik. Audierile parlamentare privind acțiunile întreprinse de autorități pentru recuperarea furtului din sistemul bancar vor avea loc săptămâna viitoare. Decizia a fost luată astăzi de Biroul permanent al Parlamentului.

S-a decis ca în plenul Parlamentului să prezinte rapoarte Centrul Național Anticorupție și Banca Națională a Moldovei.

Эдуард Харунжен - Sputnik Moldova
Societate
Procurorul general deschide parantezele - Iată ce i-a scris lui Andrian Candu

Biroul permanent a aprobat și ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 4 – 12 octombrie. Plenul Parlamentul va discuta proiectul hotărârii cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune ilegală a Fundației ”Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și finanțării ilegale a unor partide politice.

Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege cu privire la publicitate, completări la Legea cu privire la comerțul interior, cu privire la parcurile științifico-tehnologice și incubatoarele de inovare, Legea concurenței, Codul penal, Codul contravențional.  

Deputații vor dezbate un șir de modificări și completări a Legii privind redresarea și rezoluția băncilor, Legii privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă, Legii privind funcționarul public cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Plenul Parlamentului va reexamina modificările la Codul audiovizualului, Codul muncii și Legea cu privire la transmiterea cu titlu oneros a unui bun imobil.

Fluxul de știri
0