Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De necrezut: A intrat în casa bătrânei ca s-o ajute, dar iată ce i-a făcut - Video

© Sputnik / Miroslav Rotariдом
дом - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie este cătată de poliție după ce a jefuit o bătrâne se mii de lei.

CHIȘINĂU, 1 oct — Sputnik. O femeie din sectorul Ciocana este cătată de Poliție pentru că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință de Capitală. Victima în vârstă de 59 de ani a declarat polițiștilor că suspecta a venit la ea și sub pretextul de ai transmite o sumă de bani a intrat în apartament.

Hoț minor, specializat în spargeri de biserici - Sputnik Moldova
Societate
Hoț minor extrem de periculos, specializat în spargeri de biserici în Capitală – Video

Fiind în locuința victimei, profitând de neatenția proprietarei, suspecta a furat bani după care a părăsit apartamentul plecând într-o direcție necunoscută. Individa i-a cauzat victimei un prejudiciu de 3 350 lei. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Făptașa riscă o amendă în mărime de până 67 500 lei, închisoare de până la patru ani sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să anunțe poliţia la numerele de telefon: 068444456 sau 112. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată. Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să fie mai vigilenți și să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

 

Fluxul de știri
0