Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoț minor extrem de periculos, specializat în spargeri de biserici în Capitală – Video

© Poliția Capitalei Hoț minor, specializat în spargeri de biserici
Hoț minor, specializat în spargeri de biserici - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor în vârstă de 15 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut de către angajaţii Inspectoratului de Poliție Ciocana a Direcției de Poliței a municipiului Chișinău, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi.

CHIŞINĂU, 22 sept — Sputnik. Primul caz a fost înregistrat în data de 23 iulie a anului curent, când suspectul a pătruns într-o biserică de pe strada Ișnovăț din Chișinău, prin spargerea geamului. Acesta a furat mai multe bunuri și mijloace bănești, cauzând un prejudiciu estimat la 20 400 de lei.

Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Proba video: Cum arată mașina primarului de Sculeni după ce a lovit mortal o minoră

Alt caz a avut loc în data de 27 iulie, când individual a pătruns în mod repetat în aceeași biserică, de unde a sustras un lănțișor cu cruce încrustată cu pietre scumpe în valoare de 100 000 de lei.

Ulterior acesta a pătruns într-o universitate situată pe strada Voluntarilor din Capitală, prin spargerea geamului, de unde, din doua birouri, a sustras un telefon mobil de model "Huawei", un monitor și piese de la calculator, cauzând victimelor un prejudiciu de 11 800 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunilor de investigație și de urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității lui în alte cazuri similare, înregistrate în Capitală.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că a comis infracțiunile din lipsă de bani. Întrucât bănuitul este minor, acesta este cercetat penal în stare de libertate.

Fluxul de știri
0