Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat și-a sacrificat viața pentru a-și salva nepotul

© Sputnik / Sergey Pivovarov / Accesați arhiva multimediaambulance
ambulance - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat și-a sacrificat viața pentru a-și salva nepotul.

BUCUREȘTI, 30 sept — Sputnik. Un bărbat a decedat în statul New York încercând să-și salveze nepotul, Austyn Kerley, într-un automobil care s-a prăbușit de pe o stâncă, scrie Daily Mail.

пешеходный переход trecere de pietoni - Sputnik Moldova
Accidente
Imagini șocante: Copil sub roțile mașinii, iar tatăl sărind pe acoperișul autoturismului

Gerard Greenough, în vârstă, de 63 de ani, și nepotul lui de 13 ani au rămas blocați cu mașina pe o stâncă. Când bărbatul a încercat să iasă, niște pietre s-au desprins trăgând mașina în jos, de la o înălțime de 45 de metri. În timpul căderii automobilului, Greenough și-a cuprins nepotul pentru a-l feri de impact.

Un medic care se afla în apropiere a încercat să ofere primul ajutor bărbatului, însă fără succes. Adolescentul a pierdut mult sânge, și-a fracturat clavicula și coloana vertebrală, având traumatisme ale organelor interne, însă a reușit să supraviețuiască.

Starea tânărului s-a îmbunătățit după ce a fost internat la spital, iar acum Austyn urmează un tratament la domiciliu, în Oklahoma.

Fluxul de știri
0