Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini șocante: Copil sub roțile mașinii, iar tatăl sărind pe acoperișul autoturismului

© Sputnik / Miroslav Rotariпешеходный переход trecere de pietoni
пешеходный переход trecere de pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini cu un puternic impact emoțional. Un copil care era ținut de mână de tatăl său a fost călcat de o mașină pe o trecere de pietoni din Chișinău. Reacția tatălui a fost incredibilă.

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Un accident teribil a avut loc pe strada Gheorghe Asachi din Chișinău. Un copil de aproximativ trei ani a fost călcat de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul a fost filmat de camera de bord care era fixată la un autoturism ce mergea în spatele mașinii implicată în accident. 

Din imagini se vede cum tatăl, care ținea copilul minor de mână, se angajează în traversarea străzii pe o trecere de pietoni. La un moment dat copilul se desprinde de mâna tatălui și începe să fugă pe trecerea de pietoni. În același timp un autoturism lovește copilul, care cade pe asfalt. 

Tatăl, care se afla cel mai probabil într-o stare de șoc, în loc să se apropie de copil să vadă ce se întâmplă cu fiul său, a aruncat geanta din mână, a sărit pe mașină și a început să sară. 

Imaginile care urmează au un puternic impact emoțional. 


Fluxul de știri
0