Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon față în față cu Vladimir Putin: ce au discutat cei doi șefi de stat

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaЗаседание Совета глав государств СНГ в Душанбе
Заседание Совета глав государств СНГ в Душанбе - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a anunțat că, în timpul discuţiei cu Vladimir Putin, au fost coordonate termenele vizitei oficiale în Federaţia Rusă, pe care o va efectua în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie.

CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua, în zilele de 31 octombrie — 1 noiembrie, o vizită oficială în Federația Rusă. Anunțul a fost făcut de șeful statului pe pagina sa de Facebook, după întrevederea de lucru pe care a avut-o astăzi la Dușanbe cu șeful statului rus, Vladimir Putin.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik

La Dușanbe, Tadjikistan, are loc reuniunea șefilor de stat a Comunității Statelor Independente. 

În cadrul summit-ului CSI de la Duşanbe, Dodon a avut o scurtă întrevedere de lucru cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

”Am făcut un schimb de opinii cu privire la situaţia din domeniul relaţiilor bilaterale moldo-ruse şi ne-am pronunţat pentru activizarea acestora în toate domeniile de interes comun”, a scris șeful statului.

Igor Dodon a mai anunțat că, în timpul discuţiei cu Vladimir Putin au fost coordonate termenele vizitei oficiale în Federaţia Rusă, pe care o va efectua în zilele de 31 octombrie  și 1 noiembrie.

Fluxul de știri
0