Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării a vorbit în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Sputnik Moldova despre vizita oficială pe care o va efectua în toamnă în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat într-un interviu exclusiv pentru Sputnik Moldova că în această toamnă va efectua o vizită oficială la Moscova la invitația omologului său rus, Vladimir Putin. 

Igor Dodon și Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Politică
Ultima Oră: Presa a aflat ce a discutat Igor Dodon cu Dmitri Kozak - detalii

Șeful statului a menționat că vizita urmează să aibă loc în lunile septembrie-octombrie. Data acesteia urmează să fie stabilită în funcție de agenda ambilor președinți. 

”În septembrie-octombrie, în funcție de agenda președintelui Rusiei și agenda noastră, voi efectua o vizită oficială în Rusia. Ne pregătim de această vizită. Am prezentat unele idei președintelui rus, pe care deocamdată nu le voi face publice pentru că negocierile încă se poartă. Sper că vor fi luate unele decizii care vor avea un impact direct pentru antreprenori și cetățenii moldoveni care lucrează în Rusia”, a declarat președintele. 

Igor Dodon a precizat că până în prezent vizitele efectuate în Federația Rusă au purtat un caracter de lucru.

 

Fluxul de știri
0