Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cele mai influente personalități din Rusia, potrivit revistei Forbes

CC0 / Pixabay / StockSnap / Forbes
Forbes - Sputnik Moldova
Abonare
Prestigioasa revistă săptămânală americană Forbes și-a prezentat clasamentul anual al greilor din Rusia. Politicieni, industriași, iată care sunt cele mai proeminente nume de pe această listă.

BUCUREŞTI, 27 sept — Sputnik, Doina Crainic. Revista americană Forbes a publicat lista actualizată cu cele mai importante personalități din Rusia.

În topul acestei liste compuse din 100 de nume se află președintele Vladimir Putin, recent clasat printre cele mai influente personalităţi de pe planetă.

Студенты философского факультета - Sputnik Moldova
Rusia
Cele mai bine cotate universități din Rusia, în viziunea Forbes

„Vladimir Putin a trecut automat în fruntea listei, ca fiind cea de-a doua personalitate cu cea mai mare influență din lume, potrivit Forbes", se precizează în presă.

De asemenea, în top 5 au fost incluşi președintele consiliului de administrație al Sperbank, Herman Gref, directorul executiv al Gazprom, Alexei Miller, urmat de Igor Stechin, CEO-ul companiei petroliere ruseşti Rosneft, și de premierul rus Dmitri Medvedev.

De asemenea, pe listă se mai află ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ministrul Apărării, Serghei Șoigou, și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Zhirinovsky, încheie acest clasament.

Fluxul de știri
0